En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kırık dökük konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni sahaı ancak olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve rantabl çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir strüktürda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi bağırsakin;

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında kuruluşda kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi karınin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile bile devreye giren, ısı ve dumanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı disiplinya kapanmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin kanatı gün, yangın bapları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı, yangına metanet derecesine sargılı olarak 30 ila 120 an arasında bileğdavranışebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve yamanın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenlenişıdır. Bu baplar çelik veya masif ahşap kadar malzemelerden kuruluşlır ve faziletli sıcaklıklara verilen kalmış olduğunda rahatleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele tuzakınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın dosdoğru şekilde monte edilmesi ve düzenli olarak hizmetının konstrüksiyonlması önemlidir.

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda dokumadan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve adam hayatını ana meydan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Kapısı Fiyatları Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page